Geri
İleri  

Beşiktaş iddiaları vardı! Doğruladı...

Senegalli futbolcu Bayal Sall transfer dönemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

-SPORX DIŞ HABERLER- Fransa'nın St. Etienne ekibinde forma giyen Moustapha Bayal Sall, transfer dönemi ilgili açıklamalarda bulundu.

Katar'ın El Jaish takımına transferi son anda gerçekleşmeyen Sall, "Birçok yerden teklif almıştım. Özellikle Katar ve Türkiye'den." ifadelerini kullandı.

Adı Türkiye'den Beşiktaş ile anılan Sall, St. Etienne'den ayrılmayı düşündüğünü ancak yaz döneminde bunun gerçekleşmediğini hatırlatırken, "Futbol bir sektör. Bu kişisel bir tercih. Geniş bir aileyi yönetmekle mükellefim. Ailenize bakmak için para kazanmak zorundasınız" şeklinde konuştu.

2006 yılında Senegal'in US Goree takımdan St. Etienne'e gelen Sall'ın 2017 yılına kadar Fransız takımı ile sözleşmesi bulunuyor.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator