Geri
İleri  

Beşiktaş'ta Kyle Walker-Peters günü!

Beşiktaş, Kyle Walker-Peters'ın çarşamba günü (bugün) İstanbul'a geleceğini açıkladı. 28 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabından Southampton'a veda etti.

Beşiktaş, David Jurasek, Tammy Abraham ve Orkun Kökçü'nün ardından bir transferi daha resmiyete dökmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş, Southampton forması giyen Kyle Walker-Peters ile anlaşma sağladı.

Siyah-beyazlılar, Peters'ın çarşamba günü (bugün) İstanbul'a geleceğini açıkladı.

Beşiktaş'ın açıklaması şu şekilde:

"Prensip anlaşmasına vardığımız profesyonel futbolcu Kyle Walker-Peters, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmesini sürdürmek amacıyla yarın (16 Temmuz) saat 17.45'te İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde olacaktır."

KULÜBÜNE VEDA ETTİ

Beşiktaş ile anlaşma sağlayan Kyle Walker-Peters, sözleşmesinin bittiği Southampton'a veda etti. Southampton, 25 Haziran'da sözleşmesi biten Walker-Peters'ın kulüpten ayrılacağını sosyal medya hesabından duyurdu. İngiliz ekibinin bu gönderisini alıntılayan Kyle Walker-Peters, "Her şey için teşekkürler, her zaman kalbimde olacaksınız." ifadelerini kullandı.

GEÇEN SEZON PERFORMANSI 

2024-2025 sezonunda Southampton formasıyla 35 maçta forma giyen Walker-Peters, 2 gol ve 5 asistlik katkı sağladı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator