Geri
İleri  

Beşiktaş'ta yeni kaleci adayı: Gabriel Brazao

Beşiktaş, Santos'tan kaleci Gabriel Brazao ile ilgileniyor. Siyah-beyazlılar, 25 yaşındaki file bekçisi için 6 milyon euro teklif etti. Santos, 15 milyon euro istiyor.

Ara transfer döneminde bir kaleci takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş'ın hedeflediği ve teklif yaptığı oyunculardan biri ortaya çıktı.

ESPN'de yer alan habere göre, Beşiktaş 25 yaşındaki Brezilyalı kaleci Gabriel Brazao için Santos'a teklif yaptı.

TEKLİF 6 MİLYON EURO
BEKLENTİ 15 MİLYON EURO

Beşiktaş'ın Brazao için yaptığı teklifin 6 milyon euro olduğu belirtildi. Santos ise Brazao için 15 milyon euro istiyor.

Flamengo da 25 yaşındaki kaleci ile ilgilenmiş ancak Santos'un bonservis talebinin ardından bu transfer gerçekleşmemişti.

SANTOS İLE SÖZLEŞMESİ

Güncel piyasa değeri 11 milyon euro olarak gösterilen kaleci Gabriel Brazao'nun, Santos ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator