Geri
İleri  

Beşiktaş'ın transferini radyodan açıkladı

Getafe hocası, oyuncusu Alexis'in Beşiktaş'a gideceğini duyurdu.

SPORX DIŞ HABERLER İspanya La Liga ekiplerinden Getafe'de teknik direktör Fran Escriba, Alexis Delgado hakkında konuştu.

Önce Cadena SER radyosuna bağlanan teknik adam, Beşiktaş'ın görüşmelere başladığı savunmacı Alexis'le ilgili açıklamalarda bulundu ve, "Beşiktaş'ın ilgisi var. Büyük ihtimalle ayrılacak" dedi.

Ardından düzenlediği basın toplantısında sorularını yanıtlayan Escriba, "Alexis için güzel bir teklif var. Ona iyi şanslar diliyorum" sözlerini sarf etti.

Bu açıklamaların ardından Alexis'in kısa süre içinde Beşiktaş tarafından da duyurulması ve transferin tamamlanması bekleniyor.

Tam adı Alexis Ruano Delgado olan 1.83 boyundaki İspanyol stoper, Malaga, Valencia ve Sevilla gibi takımların da formasını giymişti.

Alexis Ruano Delgado



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator