Bilyoner.com ile maç önü; Liverpool - Barcelona
|| Son güncellemeŞampiyonlar Ligi bugün saat 22:00'de nefes kesecek bir rövanşa sahne olacak; Liverpool - Barcelona. Bu kritik karşılaşmaya Bilyoner.com'dan hemen oynayabilirsiniz.
Şampiyonlar Ligi bugün saat 22:00'de nefes kesecek bir rövanşa sahne olacak; Liverpool - Barcelona. Bu kritik karşılaşmaya Bilyoner.com'dan hemen oynayabilirsiniz.
Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Liverpool, 3-0 yenildiği Barcelona'yı Anfield Road'da ağırlayacak. İngiltere, İspanya ve tüm dünyada merakla beklenen maçtan önce Bilyoner.com'dan yapacağınız kuponlarda size küçük ipuçları hazırladık. Bu maça Bilyoner.com'dan hemen oynamak için şu bağlantıyı kullanabilirsiniz.
KLOPP: "SALAH VE FIRMINO YOK"
Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Muhammed Salah ve Roberto Firmino'nun sakatlıkları nedeniyle maçta oynayamayacağını açıkladı. Klopp ayrıca "Bu maçı kazanmaya çalışacağız. Finale kalabilmek için çok az bir şansımız var. Barcelona'yı yenmek için mükemmel olmak zorundayız. Bu mümkün mü? Mümkün ve muhtemel. Tüm tecrübemizi ve gücümüzü Anfield Road'da ortaya koyacağız Son 2 maçımızı oynuyor olabiliriz ve bundan keyif almaya çalışacağız." açıklamasını yaptı.
VALVERDE: "LIVERPOOL KAZANABİLİR"
Barcelona Teknik Direktörü Ernesto Valverde ise maçla ilgili "Tüm gücümüzü sahaya vermeliyiz. Liverpool maçı kazanabilir. Bu sezon Premier Lig'de yalnızca bir maç kaybettiler. Asla rahat bir karşılaşma olmayacak. İlk maça rağmen dikkatli olmalıyız. Bir hafta önceli sonucu düşünmek büyük hata olur. Bir final maçı gibi oynamalıyız. Zor olacak çünkü Liverpool'un gücünü biliyoruz. Barcelona-PSG eşleşmesinde PSG'ye rövanşta bir golün yeteceği düşünülüyordu. Gol atmalarına rağmen Barcelona 6 gol attı. Bu yüzden dikkatli olmalıyız." dedi.
KUPON YAPMADAN ÖNCE DİKKAT!
- Liverpool, Şampiyonlar Ligi tarihinde yarı finalde ilk maçı üç farkla kaybedip finale yükselmeyi başaran üçüncü takım olmak için sahaya çıkıyor; Panathinaikos 1970/71'de and Barcelona 1985/86 başarmıştı.
- Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde Anfield'da oynadığı iki maçı da kazandı; bu turnuvada Liverpool'u evinde birden fazla kez yenebilen tek takım konumundalar.
- Liverpool, Avrupa kupalarında evinde oynadığı 18 yarı final maçının sadece birini kaybetti (14G 3B 1M); 1970/71 Fuar Şehirleri Kupası'nda Leeds United'a yenilmişlerdi (0-1).
- Barcelona bu sezon İngiltere'de iki deplasman galibiyeti aldı; Tottenham'ı 4-2 ve Manchester United'ı 1-0 yendiler. Avrupa kupalarında daha önce bir sezonda İngiltere'de üç deplasman galibiyeti alan takım olmadı.
- Liverpool tüm kupalarda evinde 19 maçtır yenilmiyor (16G 3B); Jurgen Klopp teknik direktörlüğünde daha önce sadece bir kez daha uzun seri yakaladılar (25 maç).
- İlk maçta Lionel Messi Şampiyonlar Ligi'nde 32. farklı rakibine karşı gol atmış oldu; bu turnuvada sadece eski Real Madrid ve Schalkeli Raul daha fazla sayıda farklı takıma karşı gol attı (33).
- Liverpool, Anfield'da oynadığı Şampiyonlar Ligi maçlarında 367 dakikadır gol yemiyor; en son Eylül'de Mbappe gol atmayı başardı.
- Barcelona, Şampiyonlar Ligi eleme turlarında deplasmanda oynadığı son 18 maçın sadece beşini kazanabildi (5G 4B 9M) ancak bu beş galibiyetin dördü İngiltere'deydi (2 vs Man City, 1'er vs Arsenal ve Man Utd).
- Lionel Messi bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 12 gol attı; sadece bir sezonda daha fazla gol atmayı başarmıştı (2011/12 ? 14 gol). Bu turnuvada İngiliz takımlarına karşı Messi'den daha fazla gol atan bir isim yok (26).
MUHTEMEL 11'LER
Liverpool: Alisson, Robertson, Dijk, Matip, Alexander-Arnold, Wijnaldum, Fabinho, Henderson, Origi, Shaqiri, Mane
Barcelona: Stegen, Alba, Lenglet, Piqu, Roberto, Coutinho, Busquets, Rakitic, Vidal, Suarez, Messi
İDDAA YORUMU
Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş mücadelesinde Liverpool sahasında Barcelona ile karşılaşacak. İlk maçta Nou Camp'ta fazlası ile pozisyona giren ancak son vuruşlarda oldukça kötü bir performans sergileyen Klopp'un öğrencileri Messi'yi de dudruramayınca telafisi çok zor bir skorla sahadan ayrıldılar. Tabi skorun yanı sıra hafta sonu Salah'ın sakatlanması da bence moralleri alt üst etti. Barcelona'da ise keyifler yerinde. Messi ve arkadaşları için şampiyonluk yolu oldukça açık. Elbette futbol her sonuca açık ve Barcelona'nın geçen sezon Roma karşısında yaşadığını yaşamamak adına daha dikkatli olacağı fikrindeyim. Mücadele için bence en doğru seçenek üst tercihi olacaktır.