Geri
İleri  

Bradley gidecek ama kime?

Borussia Mönchengladbach Teknik Direktörü Michael Frontzeck ve kulübün sportif direktörü Max Eberl, Michael Bradley için bir takım ile anlaştıklarını açıkladı. Bu takım adı şimdilik açıklanmadı ancak özellikle Alman ve Amerika basını Borussia Mönchengladbach'ın anlaştığı bu kulubün Galatasaray olduğunu iddia etti. Son olarak iddialı bir haber de ESPN'den geldi. ESPN, Michael Bradley'in Aston Villa'ya kiralandığını duyurdu. Resmi açıklama ile beraber gelişmeleri de takip ediyoruz...

Galatasaray'ın Michael Bradley aşkı yeniden alevlendi! İlk olarak Lig TV'den Pınar Argun'un duyurduğu Bradley - Galatasaray flörtü bugün hem Türk spor basınında hem de Avrupa ve Amerika basınında ısrarlı bir şekilde kendisine yer buldu.

Borussia Mönchengladbach'ta mutsuz olduğu bilinen ve takımdan ayrılmak için yönetim ile bir araya gelen Michael Bradley'in takımı ile birlikte son iki idmana çıkmaması da olası ayrılığın en büyük sinyali olarak gösteriliyor.

Borussia Mönchengladbach Teknik Direktörü Michael Frontzeck, Michael Bradley için kendilerine çok iyi bir teklif geldiğini ve Amerikalı oyuncunun bir an önce karar vermesi gerektiğini açıkladı.

Almanya Bundesliga'da bugün Frankfurt ile karşı karşıya gelecek olan Borussia Mönchengladbach'ta teknik direktör Michael Frontzeck Michael Bradley'i kadroya almadı.

Konuyla ilgili Alman basınına konuşan Mönchengladbach'ın sportif direktörü Max Eberl, isim vermekten kaçınırken Bradley'nin transferi konusunda bir kuluple anlaştıklarını doğruladı.

Aynı mevkide oynayan Beşiktaş'ın oyuncusu Fink'i kadrolarına kattıklarını hatırlatan Eberl, "Bizim açımızdan bir sorun yok. Artık herşey Michael'a kaldı. Bradley ile anlaşmaları durumunda transfer resmileşecek." dedi.

Alman medyasının yanı sıra Kanada Press ve Fox Sports gibi Amerika'nın önde gelen birçok medya kuruluşu da Mönchengladbach'ın anlaştığı bu kulubün Galatasaray olduğunu iddia etti.

Dün ve bu sabah yaşanan gelişmelerin ardından iddialı bir haber de ESPN cephesinden geldi.

ESPN, İngiltere Premier League takımlarından Aston Villa'nın Michael Bradley'in satın alma opsiyonunu da alarak kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu.

Mönchengladbach ve
Aston Villa kulübü Michael Bradley transferi hakkında henüz resmi bir açıklamada bulunmadı.

Michael Bradley'in peşinde Galatasaray'ın yanı sıra Aston Villa, Sunderland ve Palermo gibi takımlar da bulunuyor. Sunderland'in Inter'den Muntari ile anlaşmak üzere olması Bradley'in Sunderland'e transfer olma ihtimalini de en azından şimdilik ortadan kaldırıyor.

2008 yılında 2,5 milyon avroya Heerenveen'den Mönchengladbach'a transfer olan Bradley 76 maçta 10 gol atma başarısı gösterdi. Orta sahanın ortasında oynayan Bradley 50 kez de ABD milli takımının formasını giydi ve 8 gol kaydetti. 23 yaşındaki oyuncunun babası Bob Bradley de halen ABD Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapıyor.

✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator