Geri
İleri  

"City kariyerimin en kötü günüydü..."

Premier Lig'de derbinin kaybeden tarafı Manchester City'de yenilginin yorumları yapılmaya devam ediyor.

SPORX DIŞ HABERLER- Premier Lig'de derbinin kaybeden tarafı Manchester City'de yenilginin yorumları yapılmaya devam ediyor.

Mavilerin kalesini koruyan ve derbide tam 4 gol yiyen tecrübeli İngiliz kaleci Joe Hart, United bozgunuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte Hart'ın sözleri:

"Manchester City'deki kariyerimin en kötü günlerinden birini yaşadım. Kesinlikle çok çok kötü bir maç oldu. Özellikle ilk 15 dakikadaki iyi oyunumuz sonrası 4-1 geriye düşmemiz beni daha da üzüyor. Taraftarlarının desteğiyle üzerimize geldiler. Biz de bu baskının altında kaldık ve anlamsız bir şekilde geriye çekildik. Taraftarlarımızı üzdüğümüzü biliyoruz ama 6 maç daha var. En iyisi için savaşacağız."



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator