Geri
İleri  

David Villa, Barcelona'ya transfer sürecini anlattı!

|| Son güncelleme

MLS ekiplerinden New York City'nin oyuncusu David Villa, Valencia'dan Barcelona'ya transfer süreci hakkında konuştu.

Bir dönem Valencia ve Barcelona'da forma giyen New York City'nin İspanyol futbolcusu David Villa, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"VALENCIA'NIN PARAYA İHTİYACI OLMASAYDI"

Valencia'dan Barcelona'ya 2010 yılında 40 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan David Villa, "Valencia'nın paraya ihtiyacı olmasaydı kulüpte kalabilirdim. Uzun bir kontratım vardı. Barcelona'ya transfer olmayabilirdim" ifadelerini kullandı.



"GELEN OYUNCULAR BENDEN İYİYDİ"

Barcelona'dan 2013 yılında ayrılarak Atletico Madrid forması giyen 35 yaşındaki golcü, "Başka bir kulüpte daha önemli bir role sahip olmak istedim. Barcelona'da gittikçe daha az oynamaya başlamıştım. Gelen yeni oyuncular benden daha iyiydi"

Atletico Madrid'den 2014 yılında ayrılarak New York City takımında oynamaya başlayan Villa, bu sezon MLS ekibinde 35 maçta 23 gol attı ve 5 asist yaptı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator