Denizli'den Trabzonspor'a yeşil ışık
Trabzonspor'un başına geçeceği konuşulan Mustafa Denizli, bordo-mavililer için açık kapı bıraktı.
Trabzonspor'un başına geçeceği konuşulan Mustafa Denizli, bordo-mavililer için açık kapı bıraktı.
Şota Arveladze'nin gönderilmesinden sonra Trabzonspor'da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun temasa geçtiği Mustafa Denizli, çarpıcı açıklamalar yaptı.
Aralık'ta yapılacak kongre öncesi diğer başkan adaylarının da ismi üzerinde hemfikir olduğu Mustafa Denizli, İstanbul'da Bağcılar Belediyesi'nin düzenlediği bir söyleşide bordo-mavili takım hakkındaki görüşlerini dile getirdi:
"Ne olacağını Allah'tan başka kimse bilmez. Bizim yol haritamızda ne varsa hayırlısıyla o olur. Yakın bir zamanda Trabzon'a yakın bir takımı, Rizespor'u çalıştırdım ve alnımın akıyla çıktım. (PTT 1. Lig'de şampiyon yaptı). Trabzonspor'un görüntüsü şu an için iç açıcı değil. Yaşanan sıkıntılar var ama bunlar aşılabilir. Altı takımdan teklif aldım kabul etmedim. Doğmamış çocuğa don biçilmez..."