SPORX DIŞ HABERLER - UEFA Avrupa Ligi finalinde, yarı finalde temsilcimiz Fenerbahçe'yi eleyen Benfica ile karşılaşan Chelsea, mücadeleden Ivanovic'in uzatma dakikalarında attığı gol ile 2-1 galip ayrıldı ve kupanın sahibi oldu.
Benfica'yı 90+2'deki golü ile yıkan Ivanovic mücadelenin hemen ardından saha içinde kendisine uzatılan mikrofonlara konuştu. Çok fazla maç oynadıkları zorlu bir sezonu geride bıraktılarını belirten Sırp oyuncu, Benfica'nın çok iyi bir futbol ortaya koyduğunu ifade etti.
"ŞİMDİ KUTLAMA ZAMANI"
Benfica karşısında aldıkları bu zaferi "harika" olarak nitelendiren Ivanovic, "Zor bir sezonun ardından taraftar ve takım olarak bu kupayı hakettik. Şimdi kutlama zamanı" diyerek sözlerini noktaladı.
DROGBA DA TEBRİK ETTİ
Ayrıca Galatasaray forması giyen dünyaca ünlü yıldız Didier Drogba, sosyal paylaşım sitesi instagram aracılığı ile eski takım arkadaşını kutladı.
Fildişi Sahilli futbolcu, Ivanovic'in gol sevincini paylaştığı fotoğrafta Sırp futbolcuya, "Başka anneden kardeşim, onunla gurur duyuyorum" diye bahsetti ve eski camiasını tebrik etti.
✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA