Geri
İleri  

Düren taraftarı uyardı

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, G.Birliği maçı öncesi taraftarları kötü tezahürat konusunda uyardı.

Süper Lig'de son haftalarda üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla zirve yarışında geriye düşen Beşiktaş, en büyük destekçisi olan taraftarlarının saha olayları ve küfürlü tezahüratları nedeniyle bu sezon yüksek miktarda para cezası ödedi.

Öyle ki siyah beyazlı kulüp, Profesyonel Futbol Disiplin  Kurulu (PFDK) tarafından şimdiye kadar toplam 725 bin TL para cezasına çarptırıldı.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, taraftara seslenip, “G.Birliği maçında meydana gelebilecek kötü tezahürat daha sonra konuk edeceğimiz Trabzonspor karşısında avantajımızı kaybetme düşüncesi de gözden kaçırılmamalıdır. Taraftarımız bu konuda azami önem göstermeli” dedi.

✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator