Geri
İleri  

Edu yerini sağlama aldı!

Beşiktaş'ın Brezilyalı forveti Edu, son maçlarda yakaladığı forma şanslarını iyi değerlendirdi ve kadrodaki yerini sağlamlaştırdı.

Carvalhal, Kardemir Karabükspor maçında geçen haftadan 5 farklı isme forma verdi.

Kalede sakat Rüştü'nün yerine Cenk'i oynatan Portekizli teknik adam, geçen hafta ilk 11'de oynayan Necip Uysal, Mustafa Pektemek ve Sidnei'yi yedek soyundururken, Filip Holosko'ya ise maç kadrosunda yer vermedi.

Sidnei'nin yerine savunmada Sivok yer alırken, Ekrem, Almeida ve Edu da şans bulan diğer isimler oldular.



-Edu, yerini sağlamlaştırıyor-

Sezon başında geldiği ilk günlerde ortaya koyduğu performansla hayal kırıklığı yaratan, ancak son maçlarda kendini göstermeye başlayan Edu, hocasının gözüne girmeyi başardı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Stoke City ile Fiyapı İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmada sonradan oyuna giren Brezilyalı oyuncu, bu maçta attığı golle kendini göstermişti. Ligin 16. haftasındaki Samsunspor maçında da sonradan oyuna giren Edu, kazandırdığı penaltı atışını da gole çevirerek takımının 1-1 berabere İstanbul'a dönmesini sağlamıştı.

Bu iki karşılaşmada attığı gollerin yanı sıra güçlendiğini de gösteren Edu, Kardemir Karabükspor maçında ilk 11'de sahaya çıkma şansı yakaladı.

Ligde en son 6. haftada Fiyapı İnönü Stadı'ndaki Kayserispor maçında ilk 11'de forma şansı yakalayan Edu, 10 maç sonra ilk 11'de oynama fırsatı buldu.

✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator