Emenike Bayülgen'e yanıt vermedi
Kardemir Karabükspor'un yıldız oyuncusu Emenike, ünlü şovmen Okan Bayülgen'in sözlerine yanıt vermedi.
Kardemir Karabükspor'un yıldız oyuncusu Emenike, ünlü şovmen Okan Bayülgen'in sözlerine yanıt vermedi.
Antalya'nın Belek beldesinde ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, "İkinci yarıda da ilk yarıdaki başarımızı devam ettirmek istiyoruz" dedi. Takımın başarılı oyuncusu Emenike ise, kendisi hakkında ünlü şovmen Okan Bayülgen'in, "Bu da tekneyle gelen arkadaşlardan mı?" şeklindeki sözlerine ise yorum yapmaktan kaçındı.
Süper Toto Süper Lig takımlarından Karabükspor'un Serik İlçesi'ne bağlı Belek Turizm Merkezi'nde bulunan IC Antbel Otel'de ikinci yarı kamp çalışmaları devam ediyor. Takımın teknik direktörü Yücel İldiz nezaretinde yapılan sabah idmanında futbolcuların neşeli tavırları dikkat çekerken, başarılı golcü Emenike yaptığı esprilerle futbolcu arkadaşlarını eğlendirdi.
İkinci yarı hazırlıklarının yoğun şekilde sürdüğünü belirten İldiz, şunları söyledi:
"İlk yarıda bazı sakat futbolcularımız bulunuyordu. Bunlar iyileşmeye başladı. Bu da bizi sevindiriyor. İkinci yarının ilk maçı olan Manisa maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. İlk yarıda Karabükspor olarak oynadığımız futbolla başarılı bir grafik çizdik. Bu başarımızla kamuoyunda büyük övgü topladık. İkinci yarıda da ilk yarıdaki başarımızı devam ettirmek istiyoruz. Ayaklarımızı yere sağlam basarak emin adımlarla gitmeye devam edeceğiz."
İldiz, takım yönetiminin transfer çalışmalarına devam ettiğini de söyledi.
Takımın başarılı oyuncusu Emenike ise, kendisi hakkında ünlü şovmen Okan Bayülgen'in, "Bu da tekneyle gelen arkadaşlardan mı?" şeklindeki ifadesiyle ilgili, "Bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum" dedi.