Geri
İleri  

Erkan Zengin: "Zlatan bana dedi ki..."

Eskişehirspor'un İsveç milli takımında oynayan Türk asıllı oyuncusu Erkan Zengin, İsveç basınına özel açıklamalarda bulundu.

-SPORX DIŞ HABERLER- Eskişehirspor'da forma giyen Erkan  Zengin, milli takımının formasını giydiği İsveç'ten Türkiye'ye gelen gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Teknik direktörü Ersun Yanal ile arasını çok iyi olduğunu belirten Erkan, "Hoca beni çok seviyor. Onun oğlu gibiyim. Mesela 10'da buluşacağız derse, ben 10:30'da gidebiliyorum. Ve o sadece 'tamamdır Erkan, sorun yok' diyor. Arkadaşlarım da bu duruma bir şey demiyor. Onlar da alıştı. Bazen geç kalmak için bir nedenim oluyor. Ama başka kimse geç kalmıyor, sadece ben!" ifadelerini kullandı.

"KAPTAN OLMAMI İSTİYORLAR"

Takım arkadaşlarının kendisinin kaptan olmasını istediğini belirten 27 yaşındaki oyuncu, "Benim kaptan olmamı istiyorlar, fakat ben 'hayır' diyorum. Takım kaptanı olamam. Çünkü oyunculara çok fazla bağırıyorum. Aynı milli takımda Zlatan'ın yaptığı gibi" diye konuştu.

ZLATAN ERKAN'A NE DEDİ?

Zlatan Ibrahimovic ile birlikte geçirdiği ilginç bir anıyı da anlatan Eskişehirsporlu oyuncu, "Benim büyük bir burnum var. Zlatan da milli takıma ilk kez geldiğimde bunu söyledi. 'Artık takımda daha fazla büyük burunlu oyuncu var' dedi. Benden, kendisinden ve Jimmy Durmaz'dan bahsediyordu. O çok zalim. Takımdaki havayı her zaman değiştirebiliyor." dedi.

"EĞER FUTBOLCU OLMASAYDIM..."

Futbolculuğun tek seçeneği olduğunu ifade eden İsveç milli oyuncu, "Eğer futbolcu olmasaydım benden hiçbir şey olmazdı. Eşim de aynı şeyi söylüyor. Belki pizzacı olabilirdim. Ama hayır, onu da olamazdım, beni almazlardı. Evde bardaklar ve tabaklar nerede bilmiyorum. Yemek yapamam ama sadece çay kaynatabilirim. Yeni öğrendim. Suyu kaynatıyorsun ve üzerine ekliyorsun. Hiçbir zaman kendi yemeğimi yapmadım. Kamplarda ben ve Galatasaray'dan gelen 2 oyuncu oturuyoruz ve birinin gelip bize ne istediğimizi sorup, yemek servis etmesi için bekliyoruz. " şeklinde konuştu.

"BAŞKA BİR ÜLKEDE OYNAYABİLİRİM"

Hayalleri hakkında da konuşan Erkan, "Milli takım ile oynama ve bir oğlum olması hayalim vardı. Bunlar elde ettim. Daha fazla istediğim bir şey yok. Başka bir ülkede oynamak isteyebilirim belki, İspanya ve Almanya'da. 27 yaşındayım ve ilerlemek için şansım var." diyerek sözlerini sonlandırdı.

✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator