Geri
İleri  

F.Bahçe ile son maçına çıktı

Emre, Fenerbahçe'ye kupayla veda etti. Sözleşmesi sona eren tecrübeli yıldız, Arda Turan'ın forma giydiği Atletico Madrid'in yıllık 2,5 milyon Euro teklifine ''Evet" dedi

Fenerbahçe, 29 yıl sonra Türkiye Kupası'nı müzesine götürürken, Emre Belözoğlu sarı-lacivertli forma altında son maçına çıktı.

Sabah'ın haberine göre; Atletico Madrid kulübüyle anlaşma sağlayan tecrübeli futbolcunun Türkiye'deki futbol ortamından uzak kalmak istediği ve Zokora ile yaşadığı olay sonrasında kesin olarak yurt dışında forma giyme kararı aldığı öğrenildi.

Arda Turan'ı da A.Madrid'e götüren menajer Ahmet Bulut'un, 11 yıl önce İnter'e transferini gerçekleştirdiği Emre için İspanyol kulübüyle anlaşma sağladığı, Bulut'un Avrupa piyasasındaki ortağı Portekizli menajer Jorge Mendes'in de bu pazarlıklarda masada olduğu öğrenildi. Milli futbolcu Emre'nin Atletico Madrid Kulübü'nden yıllık 2.5 milyon Euro alacağı gelen haberler arasında.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator