Geri
İleri  

F.Bahçe ve G.Saray'ı kapıştıran transfer

|| Son güncelleme

Jimmy Durmaz için Olympiakos'a teklif sunan sarı-lacivertliler, forvet için Kardec ve Niasse'yi listesine aldı. Niasse'nin adı Galatasaray'ın da listesidne olduğu iddia ediliyordu.

Fenerbahçe yönetimi transfer için çalışıyor ancak eli kolu bağlı. Jimmy Durmaz için Olympiakos'a "2 milyon Euro'ya bonservisini alalım, ya da 500 bin Euro'ya kiralayalım" teklifini sunan yönetim bir yandan da forvet hattı için arayışlarını sürdürüyor.

KADLEC GİTMEK İSTEMİYOR
İsim konusundaki çalışmalar tamamlandı. Yeni golcünün gelmesinin önünde tek engel olarak yabancı kontenjanı kaldı. Yönetim, elindeki yabancılardan birini kiralık gönderme çalışmalarında şu ana kadar istediği sonucu alamadı. Kadlec İstanbul'dan ayrılmak istemiyor.

AKHİSAR'DA PARLAMIŞTI
Yabancı kontenjanının boşaltılması halinde Sao Paulo'nun golcüsü Alan Kardec ve geçen sezon Akhisar'da parlayıp Lokomotiv Moskova'ya giden Oumar Niasse, Fenerbahçe'nin alternatifleri arasında liste başı. Her iki oyuncu için de satın alma opsiyonlu kiralık formülleri üzerinde tüm çalışmalar ve planlamalar yapıldı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator