Geri
İleri  

F.Bahçe'de Balıkesir öncesi Emenike şoku

|| Son güncelleme

Balıkesirspor'a konuk olacak Fenerbahçe'de Emmanuel Emenike şoku yaşanıyor.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 12. haftasında, 6 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Balıkesirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Can Bartu Tesisleri'nde öğle saatlerinde yapılan çalışma yaklaşık 1.5 saat sürdü.

NİJERYALI GOLCÜNÜN MR'I ÇEKİLECEK

Fenerbahçe'nin bugünkü antrenmanında sakatlık geçiren Emenike antrenmanı tamamlayamadı.

Nijeryalı golcünün kasığından sakatlandığı belirtilirken, doktorların ilk müdahalesinin ardından önemli bir durumunun olmadığı ifade edildi. Kasığında hissettiği ağrı sonucunda kendisini riske etmemek için antrenmanı bırakan Emmanuel Emenike'nin durumunu net bir şekilde görmek için MR'ı çekilecek.

HAKAN ÇİNEMRE'NİN BAĞINDA KOPMA

Sarı-lacivertli takımın genç futbolcusu Hakan Çinemre'nin sol ayak bileğindeki bağda kopma tespit edildi.

Ayak bileği burkulduğu için dün akşamki çalışmayı yarıda bırakan sarı-lacivertli futbolcuya yapılan kontroller sonrası, iki kemik arasındaki zarda yırtık oluştuğu bildirildi.

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor'a 2-1 yenildiği maçta ikinci yarıda forma giyen Hakan'ın tedavisinin 4 ile 6 hafta aralığında süreceği belirtildi.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator