Geri
İleri  

Fenerbahçe zorlanmadı

|| Son güncelleme

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi 8. haftasında Fenerbahçe, Abdullah Gül Üniversitesi'ni 73-57 yendi.

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu 7. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Abdullah Gül Üniversitesi'ni 16 sayı farkla 73-57 mağlup etti.

Çekişmeli başlayan karşılaşmanın ilk çeyreği 18-18 beraberlikle geçildi. Bu periyotun ardından rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Fenerbahçe, ilk yarıyı 33-30 önde tamamladı. İkinci yarıda farkı giderek açan sarı-lacivertli takım, 3. periyot sonunda 15 sayı fark (56-41) yakalarken, mücadeleyi de 73-57 kazandı.

Fenerbahçe'de McCoughtry 16 sayı-8 ribaund ve Nndour 9 sayı-8 ribaund ile galibiyette büyük katkı sağladı. Abdullah Gül Üniversitesi'nde ise Whalen'in 22 sayısı galibiyet için yeterli olmadı.

Bu sonuçla sarı-lacivertli takım, 6. galibiyetine ulaşırken, Abdullah Gül Üniversitesi 4. yenilgisini aldı.

✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator