Geri
İleri  

Fenerbahçe'den resmi Skrtel açıklaması

|| Son güncelleme

Fenerbahçe Kulübü, Liverpool'da forma giyen Martin Skrtel transferiyle ilgili olarak resmi açıklama yaptı.

Fenerbahçe uzun süredir gündeminde olan adı Beşiktaş ile de anılan Martin Skrtel ile ilgili olarak resmi açıklamayı kulüp internet sitesinden yaptı.

Sarı-lacivertlilerde başkan Aziz Yıldırım ve kardeşi Ali Yıldırım, Liverpool'da forma giyen Slovakyalı stoperin transferi için kısa süre önce İngiltere'ye gitti. Yıldırım kardeşler, 31 yaşındaki yıldızın transferi için pazarlıklar sonucu anlaşma sağladı.

İŞTE FENERBAHÇE KULÜBÜ'NÜN AÇIKLAMASI

Fenerbahçe ile Liverpool'un anlaşmasının ardından resmi açıklama yapıldı. Sarı-lacivertlilerin açıklamasında, "Profesyonel futbolcu Martin Skrtel'in transferi için kulübü Liverpool'la ve futbolcunun kendisiyle görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Öte yandan sarı-lacivertlilerin bu transfer için Liverpool'a 5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği, Skrtel'a ise yıllık 4 milyon euro verileceği öne sürüldü.

Fenerbahçe'nin Liverpool'un yanı sıra Skrtel ile anlaşmasının ardından bu transfer artık sadece resmi imzalara kaldı. Skrtel'ın kısa bir süre içerisinde İstanbul'a gelerek sarı-lacivertli sözleşmenin altına imza atması bekleniyor.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator