Geri
İleri  

FIFA'dan bir garip liste! Türkiye'yi geçenler...

Düşüyoruz! FIFA'nın Temmuz ayı sıralamasında Türkiye 3 basamak gerileyerek 57. sırada yer aldı.

SPORX DIŞ HABERLER- Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), Temmuz ayı ülkeler sıralamasını açıkladı. Türkiye 3 basamak geriledi ve 573 puanla 57. sırada yer aldı.

A Milli Takımımız'ın üzerinde ise sürpriz ülkeler yer aldı. Sıralamada, Venezuela 36'ncı, Yeşil Burun Adaları 49'uncu, Panama 51. ve Yeni Zelanda 55. olarak Türkiye'yi geçti.

HOLLANDA 5. SIRADA

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grubu'nda Türkiye ile aynı grupta bulunan Hollanda 5. sırada yer alırken, Macaristan 32, Romanya 33, Estonya 86 ve Andorra 205. basamakta bulundu.

Sıralamada zirveyi İspanya 1532 puanla alırken, Almanya 1273 puanla onları takip etti. 3. sırada ise Falcao'nun Kolombiya'sı bulundu. En çok yükselişi ise 24 basamak birden atlayarak 50. sıraya yerleşen İskoçya gerçekleştirdi.





✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator