Geri
İleri  

G.Saray'da Kayseri öncesi büyük telaş

Spor Toto Süper Lig'de istikrarsız bir grafik çizerek zirve yarışının gerisinde kalan Galatasaray'ın, son dönemdeki deplasman performansı beklentilerin çok altında kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de istikrarsız bir grafik çizerek zirve yarışının gerisinde kalan Galatasaray'ın, son dönemdeki deplasman performansı beklentilerin çok altında kaldı.

Kayserispor'a karşı rakip sahada yarın ilk yarının son maçına çıkacak olan sarı-kırmızılı takımın, geride kalan 4 deplasman maçından galibiyet çıkaramaması dikkati çekti.

Son deplasman galibiyetini 7. haftada Medipol Başakşehir'i 2-0 yenerek elde eden Galatasaray, ardından rakip sahada Fenerbahçe ve Beşiktaş derbilerinin de yer aldığı 4 müsabakaya çıkarken, hiç galip gelemedi.

Son 4 maçta 10 puan bıraktı

Süper Lig'de lider durumda bulunan Beşiktaş'ın 9, ikinci sıradaki Fenerbahçe'nin ise 8 puan gerisinde yer alan Galatasaray'ın, son 4 deplasman karşılaşmasındaki puan kaybı 10 oldu.

Ligin 7. haftası sonunda 14 puanla, lider Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde yer alan sarı-kırmızılılar, deplasman müsabakalarında üst üste yaşadığı kayıplar ile zirvenin 9 puan gerisine düştü.

Galatasaray, 7. haftada Medipol Başakşehir'e karşı alınan 2-0'lık deplasman galibiyetinin ardından oynadığı 4 deplasman maçında 2 kez rakiplerine yenildi, 2 kez de beraberliğe razı oldu.
Sarı-kırmızılı takımın son 4 deplasman karşılaşmasında aldığı sonuçlar şöyle:

Hafta Rakip Skor 9. Fenerbahçe 1 - 1 11. Çaykur Rizespor 3 - 4 13. Kasımpaşa 2 - 2 15 Beşiktaş 1 - 2
GALATASARAY'DA KADRO SIKINTISI 

Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son karşılaşmasını yarın deplasmanda Kayserispor'a karşı yapacak.

Son dönemde yaşadığı puan kayıplarıyla zirvedeki rakiplerinden Beşiktaş'ın 9, Fenerbahçe'nin de 8 puan gerisinde kalan sarı-kırmızılı takım, 17. haftada Kayserispor'u yenip, devre arasına moralli girmeye çalışacak.
Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak müsabakayı, hakem Barış Şimşek yönetecek.

Eksikler teknik heyeti endişelendiriyor

Kayserispor müsabakası öncesi sakatlığı bulunan oyuncuların fazlalılığı teknik heyeti endişelendiriyor.

Galatasaray'da sakatlıkları devam eden Burak Yılmaz, Jason Denayer ve Hamit Altıntop'un yarın forma giyme şansı bulunmazken, Wesley Sneijder'in de oynama ihtimali oldukça düşük.
Ligdeki Akhisar Belediyespor maçında aldığı darbe nedeniyle sağ dizinde ödem tespit edilen Sneijder'in de tedavisi sürüyor.

Ceza sınırında 6 oyuncu

Sarı-kırmızılı ekipte 6 oyuncu, Kayserispor karşılaşması öncesi sarı kart ceza sınırında yer alıyor.Galatasaraylı oyunculardan Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Semih Kaya, Sabri Sarıoğlu, Yasin Öztekin ve Olcan Adın, yarın Kayserispor önünde sarı kart görmeleri halinde, Medicana Sivasspor'a karşı ikinci yarının ilk maçında kadrodaki yerlerini alamayacaklar.

✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator