Geri
İleri  

Galatasaray'ın UEFA seferi başladı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile yöneticiler Eşref Alaçayır ve Fatih İşbecer, UEFA ile yarın yapılacak görüşmeler öncesi İsviçre'ye gitti

Galatasaray'da finansal sorunlar nedeniyle UEFA ile yaşanan süreçte yarın yapılacak görüşmeler öncesi sarı-kırmızılı heyet İsviçre'ye gitti.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, beraberinde başkan yardımcısı Eşref Alaçayır ve genel sekreter Fatih İşbecer'le, Atatürk Havalimanı'ndan İsviçre'ye hareket etti.

İsviçre'ye dün giden yönetim kurulu üyesi Ural Aküzüm'ün de dahil olacağı heyet, bugün konuyu takip eden avukat Jean Louis Dupont'la görüşmelerde bulunacak.

Galatasaray Kulübünün dosyası, UEFA Finansal Fair Play Komisyonu tarafından 1+1 yıl Avrupa kupalarından men cezası istemiyle UEFA Hukuk Kuruluna sevk edilirken, yarın son görüşmeler yapılacak.

Sarı-kırmızılı kulüp, mali konularda son dönemde yaşanan iyileşmeleri ve geleceğe dönük planlarını aktararak, UEFA'dan ek süre talebinde bulunacak.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator