Glen Johnson'dan uyku hapı itirafı
İngiltere Milli Takımı'nın sağ beki Glen Johnson, Polonya maçından önce uyku hapı aldıklarını itiraf etti.
İngiltere Milli Takımı'nın sağ beki Glen Johnson, Polonya maçından önce uyku hapı aldıklarını itiraf etti.
Liverpool'un ve İngiltere'nin başarılı sağ beki Glen Johnson, İngiltere Milli Takımı oyuncularının salı günü oynanan Dünya Kupası Elemeleri'ndeki Polonya maçı öncesinde kafein tabletleri ve uyku hapları kullandığını söyledi.
1-1 biten karşılaşmada futbolcuların bitkin hâli gözlenirken Johnson, "Birçok futbolcu maçtan evvel ProPlus haplarından aldı sonradan hepimiz kullandık. Oyun bittikten sonra da kimse uyuyamadı. İyi bir hazırlık olmadı ama tek bir şey yüzünden bahane bulmak istemiyorum." ifadelerini kullandı.
İngiltere Futbol Federasyonu iddialara karşı sessizliğini korurken, İngiliz futbolcu bu durumun uygun olmadığını belirtti.