Geri
İleri  

Gomez, Löw’ün de yüzünü güldürdü

Uzun süredir Almanya formasından uzak olan Beşiktaşlı yıldız, Kasımpaşa maçını izleyen hocasından övgü aldı. Löw, “Kendisini umduğumdan da iyi buldum” dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Kasımpaşa maçı sonrası Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw ile bir araya geldi. Alman Milli Takım forması giyen oyuncuları izlemek için Türkiye'ye gelen tecrübeli teknik adam, başkan Fikret Orman ile statta yaklaşık 45 dakika sohbet etti.

Alman golcü Mario Gomez'i yakından takip eden Löw, başkan Orman'a Beşiktaş'ı öve öve bitiremedi. Fikret Orman'a "Genç ve çok uyumlu bir kadroya sahipsiniz" diyen Alman teknik direktör, "Şenol Güneş de çok iyi bir teknik direktör. Güneş'i yakından tanıyoruz. Bu ekibin bu sezon çok iyi işler yapacağına eminim. Özellikle Gökhan Töre ve Oğuzhan geçen yılki performansının çok üstündeler. Teknik direktör Şenol Güneş tüm oyuncular için büyük bir şans. Hep pozitif düşünüyor. Güneş'in bu davranışı sonrası tüm oyuncularının performansı yükseliyor. Hedefe ulaşacağınızdan şüphem yok" şeklinde görüşlerini dile getirdi.

GOMEZ'İN ÖZGÜVENİ YERİNE GELMİŞ

Mario Gomez'in performansının da tatmin edici olduğunun altını çizen Löw, "Fiorentina'daki performansının çok çok üstünde. Beşiktaş'ta çok iyi maçlar çıkarıyor. Zaman zaman inişler çıkışlar olsa da performansı çok iyi. Devamlı oynamasıyla özgüvenini yerine getirmiş. Sahada kendinden emin duruyor. Bu özgüvenli durumu son vuruşlarına da yansımış. Hep doğru vuruşlar yapıyor. Kendisini yakından takip ediyorum. Böyle devam ederse forması hazır. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda hep beraber oluruz" şeklinde mesaj gönderdi.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator