Geri
İleri  

Göztepe kendine geldi

PTT 1. Lig'de lider Samsunspor'u 2-0 mağlup eden Göztepe, üst üste 3 mağlubiyetin ardından haftayı 3 puanla kapadı.

PTT 1. Lig'de lider Samsunspor'u 2-0 mağlup eden Göztepe, üst üste 3 mağlubiyetin ardından haftayı 3 puanla kapadı.

Seyirci baskısı kurulamadığı için İzmir Atatürk Stadı yerine Samsunspor'u Manisa 19 Mayıs Stadı'nda ağırlayan Göztepe, Leroy George ve Gökhan Karadeniz'in golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Ligde Kayseri Erciyesspor'u 2-0 mağlup ettikten sonra sırasıyla Altınordu, Adana Demirspor ve Karşıyaka'ya yenilen sarı-kırmızılı ekip, Samsunspor galibiyetiyle mağlubiyet serisine son verdi.
Puanını 18'e çıkaran ve maç fazlası ve averajla 6. sırada bulunan Göztepe, lider Samsunspor'un 4 puan gerisinde yer alıyor.

İzmir derbisinde Karşıyaka'ya karşı cezası nedeniyle forma giyemeyen Leroy George, dün 1 gol atıp, Gökhan Karadeniz'in golünün asistini yaptı. Gol sayısını 3'e çıkaran Leroy George'un 6 asisti bulunuyor.
Göztepe, 28 Kasım Cumartesi günü Boluspor'a konuk olacak.

✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator