Geri
İleri  

İntiharı deneyen hakem pişman

Maç öncesi intihar etmeye çalışarak tüm Almanya'yı şoka uğratan hakem Babak Rafati tedavinin ardından yaptığından pişman olduğunu açıkladı.

Maç yönetmeye gittigi Köln'de geçtiğimiz yıl karşılaşmaya bir kaç saat kale otelde intihar denemesine girişen Bundesliga futbol hakemi Babak Rafati: "Ölmediğim için şimdi çok mutluyum. Yaşamak güzel bir duygu" dedi.

Köln ile Mainz arasında oynanacak lig maçını yönetmek için kaldığı otelde intihar girişiminde bulunan Bundesliga orta hakemi 41 yaşındaki Babak Rafati, uzun bir süre tedavi gördükten sonra iyileşti. Rafati'nin, girdiği depresyon sonucu intihar ettiği anlaşılmıştı.

"YAŞAMAK GÜZEL BİR DUYGU"

Hannover-Wahrendorf'taki özel bir klinikten 151 gün sonra taburcu olan Rafati, "Eski sağlığıma tekrar kavuştum" açıklamasını yaptı. Rafati sözlerini şöyle sürdürdü:

"O dönemde içinden çıkamadığım bir durum yaşadım. Şans eseri beni kurtardılar. Şimdi kurtulduğum, ölmediğim için çok mutluyum. Beni kurtaranlara şükran borçluyum. Hayata tekrar sıkı sıkı sarılacağım. Zira yaşamanın ne kadar güzel bir duygu olduğunu şimdi çok iyi anladım."

Rafati tedavi sonrası sevgilisiyle birlikte üç haftalık Asya tatiline çıktı. Asya'da çeşitli ülkelerde tatil yaptıktan sonra sevgilisi Rudabeh ile evlenmeyi düşünen İran kökenli Babak Rafati'nin bankadaki işine döneceği kaydedildi. Rafati'nin hakemliğe dönüşü konusunda ise henüz bir karar verilmediği bildirildi.

MAÇ YÖNETMEYE GİTMİŞTİ

19 Kasım 2011'de kaldığı otelde yan hakemlerle yapması gereken maç toplantısına gelmeyen Babak Rafati'nin odasının kapısı kırılarak içeri girilmiş, küvette kan içinde yatar halde bulunmuştu. Hastaneye kaldırılan hakem yapılan müdahaleyle yaşama döndürülmüştü. Karşılaşma ise ertelenmişti. 1997 yılından beri Alman Futbol Federasyonu hakemi olan Rafati, 84 Bundesliga maçını yönetmişti. Rafati 2008 yılında FIFA hakemliğine yükselmişti.

✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator