İspanya'da kriz! Parmağı çıktı...
Premier Lig takımlarından Manchester United'ın kalecisi David de Gea'nın İspanya Milli Takımı antrenmanında parmağı çıktı.
Premier Lig takımlarından Manchester United'ın kalecisi David de Gea'nın İspanya Milli Takımı antrenmanında parmağı çıktı.
- SPORX DIŞ HABERLER - Premier Lig takımlarından Manchester United'ın kalecisi David de Gea'nın İspanya Milli Takımı antrenmanında parmağı çıktı.
EURO 2016 Elemeleri'nde Belarus ile karşılaşacak olan İspanya'da milli takıma seçilen 24 yaşındaki kalecinin maç öncesi yapılan antrenmanda sağ el işaret parmağından sorun yaşadı.
Milli takım doktorları tarafından tedavi edilen de Gea'nın gelecek hafta Almanya ile oynanacak dostluk karşılaşmasında da forma giymesinin zor olduğu belirtildi.
United'ın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, "De Geanın sağ el işaret parmağında çıkık tespit edildi. Kadroda olmaya devam edecek" ifadelerine yer verildi.
Manchester United ile başarılı bir başlangıç yapan İspanyol kaleci ile Real Madrid'in ilgilendiği iddia ediliyordu.