Geri
İleri  

Kaybedenler kulübü! Marsilya ezildi...

UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkma şansı kalmayan iki ekip AEL ile Marsilya'nın karşı karşıya geldiği mücadeleden Güney Kıbrıs ekibi 3-0 galibiyetle ayrıldı.

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe'nin C Grubu'ndaki rakiplerinden AEL Limassol, sahasında Fransız ekibi Marsilya ile karşıya geldi.

GSP Stadı'nda oynanan karşılaşmayı AEL Limassol 3-0 kazanarak Avrupa Ligi'nden elenmesi kesinleşmesine rağmen görkemli bir galibiyete imza attı. Karşılaşmada AEL'e galibiyeti getiren golleri 41'de Orlando Sa, 79'da Edmar ve 82'de Dossa Junior kaydetti. Fransız temsilcisi Marsilya, AEL karşısında aldığı mağlubiyetle bu sezonki Avrupa macerasını noktalarken 6 maçta tek galibiyet alarak taraftarlarını üzdü.

Maça yedek oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadroyla çıkan Fransız ekibi, grubun zayıf takımı olarak gösterilen AEL karşısında da gol atamayarak haftalardır süren gol atamama sorununu devam ettirdi.

Bu sonucun ardından Marsilya UEFA Avrupa Ligi'ni 5 puanla tamamladı. AEL Limassol ise 4 puana yükselmesine rağmen Avrupa macerasını son sırada tamamlamaktan kurtulamadı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator