PTT 1. Lig'de Adana Demirspor ile karşılaşacak Kayserispor'de hedef galibiyet...
Abone Ol
PTT 1. Lig ekibi Kayserispor, cumartesi günü yapacağı Adana Demirspor maçına kilitlendi. En yakın takipçisini konuk edecek olan sarı kırmızılılarda hedef mutlak galibiyet.
43 puanla PTT 1. Ligin zirvesinde olan Kayserispor, Cumartesi günü oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını neşe ve hırs içinde sürdürüyor. Samsun’da beklenmedik bir mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, zirve yarışında kaybettiği üç puanı en yakın takipçisi ile yapacağı maçı kazanarak telafi etmek istiyor.
Kayserispor Teknik Sorumlusu Cüneyt Dumlupınar, cumartesi günü oynayacakları zorlu maç öncesi taraftara çağrıda bulundu. “Adana Demirsor maçında tribünleri dolu görmek istiyorum” diyen genç çalıştırıcı destek istedi. Taraftarın her zaman bir güç olduğunu söyleyen Dumlupınar, “ zirve yolundaki bu önemli maçımızı taraftarımızın desteği ile kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Bize destek olan taraftarımızın bu maçta da daha coşkulu olacağından şüphemiz yok. Birlik ve beraberliğimizi göstermenin tam zamanı” dedi.
Kadir Has’da büyük gün...
Kadir Has Stadı, bu sezonun seyirci rekorunu kırmaya hazırlanıyor.İkinci yarının başlamasıyla birlikte taraftar sayısı her geçen gün artan Kayserispor'un cumartesi günü en yakın takipçisiyle oynayacağı maça olan ilgi giderek artıyor. Özellikle Adanalı taraftarların maça yoğun ilgi gösterip, kendilerine ayrılan bin 650 bileti yarım saat içinde tüketmesi Kayseri'de de ilginin artmasına neden oldu.
Cumartesi günü Kadir Has'ta Adana Demirspor'u konuk edecek Kayserispor'da hazırlıklar bugün tamamlanacak.Taktik ağırlıklı idmanla çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar, yarın yapacakları hafif tempolu idmandan sonra tesislerde kampa girip maç saatini beklemeye geçecekler.