Komşuda ses seda yok!
2014 Dünya Kupası Elemeleri öncesi hazırlık maçında karşı karşıya gelen Yunanistan ile İsviçre, mücadeleden 0-0'lık eşitlikle ayrıldı.
2014 Dünya Kupası Elemeleri öncesi hazırlık maçında karşı karşıya gelen Yunanistan ile İsviçre, mücadeleden 0-0'lık eşitlikle ayrıldı.
2014 Dünya Kupası eleme maçları arasında Yunanistan ve İsviçre özel maçta karşı karşıya geldi. Yunanistan'da Olympiakos'un maçlarını oynadığı Georgios Karaiskakis Stadyumu'nda oynanan karşılaşma golsüz eşitlikle sona erdi.
Ev sahibi olmanın avantajıyla maça baskılı başlayan Yunanistan, golcü oyuncusu Konstantinos Mitroglou'yla 4. ve 16. dakikalarda mutlak gol pozisyonlarından yararlanamadı. İsviçre ise maçtaki ilk tehlike atağını 30. dakikada Schalke forması giyen Barnetta'yla yakaladı ama yine sonuç çıkmadı. İlk yarının son dakikalarında Spyropoulos gole çok yaklşatı ama bu pozisyondan yararlanamadı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.
İkinci yarısı çok fazla tempolu geçmeyen karşılaşmada Yunanistan 60. dakikada Sokratis'le yakaladığı fırsattan sonuç alamazken, mücadelenin 80. dakikasında İsviçreli oyuncu Rodriguez yaklaşık 30 metreden kaleye çok güzel bir şut gönderdi ama kaleci Karnezis gole izin vermedi ve karşılaşma başladığı gibi golsüz eşitlikle sonuçlandı.
2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda ikinci sırada yer alan Yunanistan, bir sonraki maçını 22 Mart'ta grup lideri Bosna Hersek'e karşı deplasmanda oynayacak. İsviçre ise lider olduğu E Grubu'ndaki bir sonraki maçında grupta son sırada bulunan Kıbrıs Rum Kesimi'yle kendi sahasında karşılaşacak.