Geri
İleri  

Leverkusen'e bir şok daha!

|| Son güncelleme

Bundesliga'nın 3. haftasında Eintracht Frankfurt evinde Bayer Leverkusen'i ağırladı. Maçı 2-1'lik skorla Eintracht Frankfurt kazandı.

Bundesliga 3. haftada E. Frankfurt ve B. Leverkusen'in karşı karşıya geldiği maçta ev sahibi ekibi 2-1'lik skorla 3 puanı kazandı.

Eintracht Frankfurt'un gollerini 53. dakikada Alexander Meier ve 79. dakikada Marco Fabian atarken, Leverkusen'in tek golünü 60. dakikada Chicharito Hernandez kaydetti. Chicharito maçın 88. dakikasında bir de penaltı kaçırdı.

Leverkusen'de milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu yedek başladığı maçta 58. dakikada Mehmedi'nin yerine oyuna dahil olurken, Ömer Toprak 90 dakika sahada kaldı.

Bu sonuçla puanını 6'ya yükselten E. Frankfurt haftaya Ingolstadt deplasmanına gidecek. 3 puanda kalan Leverkusen ise kendi evinde Augsburg'u ağırlayacak.





✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator