Geri
İleri  

Mesut asisti yaptı, Almanya kazandı

Dünya Kupası öncesi oynanan hazırlık maçında Almanya Şili'yi, Mesut Özil'in asistinde Mario Götze'nin golüyle mağlup etti.

Dünya Kupası hazırlık maçları kapsamında Almanya ile Şili karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Panzerler tek golle kazanmayı başardı.
 
Mercedes-Benz Arena'da oynanan ve FIFA kokartlı hakem Mark Clattenburg'un yönettiği mücadeleye hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. 16. dakikada Mesut Özil'in asistinda golü bulan oyuncu Mario Götze oldu. 
 
Gol sonrasında konuk ekip Şili'nin atakları sıklaştı ancak Alexis Sanchez'in takımı golü bulamadı ve takımlar soyunma odasına 1-0'lık skorla gitti.
 
İkinci yarıya hızlı başlayan taraf konuk Şili oldu. Almanya'yı Vidal, Medel, Gutierrez ve Vargas'ın etkili oyunuyla bunaltan Güney Amerika temsilcisi golü bir türlü bulamadı. Almanya'nın cılız atakları Şili defansı tarafından savuşturulurken Alexis'in çabası ülkesine gol getirmeyince maçı Almanya 1-0 kazandı. 
 
Almanya Dünya Kupası'nda G Grubu'nda Portekiz, Gana ve Amerika Birleşik Devletleri'yle karşışacak. Şili ise İspanya, Hollanda ve Avustralya'nın bulunduğu B Grubu'nda mücadele edecek.


✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator