Geri
İleri  

Metin Akpunar: "Trabzonspor, Anadolu takımlarının öncüsüdür"

|| Son güncelleme

İskenderunspor Teknik Direktörü Metin Akpunar, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2-2 berabere kaldıkları Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2. maçında İskenderunspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Takımlar, sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Maçın ardından konuşan İskenderunspor Teknik Direktörü Metin Akpunar, "14 gün oldu göreve başlayalı. Bizim takımın analizini yaptığımızda defansif olarak iyi olduğumuzu söylemiştim. Ofansif olarak iyi şeyler yapmamız gerekiyor. Düzeltmemiz gereken şeyler var. Onları düzelteceğiz. Çok iyi mücadele ettik ama daha akılcı oynamamız gereken çok şey var." dedi.

Trabzonspor ile ilgili övgü dolu ifadeler kullanan Akpunar, "Trabzonspor, bu ülkenin lokomotif takımlarından birisidir. Asla sermaye ve paraya yenik düşmemiştir. Anadolu takımlarının öncüsü olmuştur. Yetiştirdiği oyuncularla yıllarca Türk futboluna damga vurmuştur. Trabzonspor, isyanın ve mücadelenin takımıdır. Paranın her şeyi satın alamadığı zamanda Trabzonspor çok başarılıydı. İnşallah önü açık olsun. Başarılar diliyorum." diye konuştu.

Metin Akpunar, son olarak, "Eğer bu şehir bize inanırsa, maddi ve manevi desteğini bizden esirgemezse biz yeniden play-off, hatta şampiyonluk yaşatabiliriz." sözlerini sarf etti.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator