Geri
İleri  

Mosturoğlu: "Son derece demokratik bir seçim oldu"

Fenerbahçe Spor Kulübü 2015 Seçimli Olağanüstü Genel Kurul'unda Sayın Aziz Yıldırım 5504 oyla 12. kez başkan seçilirken, seçimin ardından Şekip Mosturoğlu konuştu

Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da gerçekleştirilen Fenerbahçe Spor Kulübü 2015 Seçimli Olağanüstü Genel Kurul'da Sayın Aziz Yıldırım 5504 oyla 12. kez başkan seçilirken, seçimin ardından FB TV’ye konuşan Yönetici Şekip Mosturoğlu, büyük Fenerbahçe camiasının desteğini almaktan dolayı gurur duyduklarını dile getirdi.

Şekip Mosturoğlu, “Her zaman olduğu gibi bugün de gurur duyduğumu dile getirmek isterim. Genel Kurul bize teveccüh gösterdi ve yeniden görev alma şansı verdi. Bizlere bu büyük camianın desteği hiç bitmedi. Biz, bu camia için ne yapsak azdır. İnşallah yüzümüzün akıyla tamamlarız ama bildiğiniz gibi süreç zor. Mutluluk duymamak mümkün değil. Bize destek olan herkese teşekkür ederim. Bugün son derece demokratik bir seçim oldu. Ben de karşılamada vardım. Bizlere çok büyük destek verildi. O destekle de bu mücadeleyi verdik. Ben yeniden bize güvenen herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator