Napoli, Chelsea'nin tecrübeli ismini düşlüyor
Serie A'da bu sezonun başarılı takımlarından Napoli, Chelsea ile sözleşmesi bitmek üzere olan Frank Lampard'ı, bonservis bedeli ödemeden transfer edebilmenin hesaplarını yapmaya başladı.
Serie A'da bu sezonun başarılı takımlarından Napoli, Chelsea ile sözleşmesi bitmek üzere olan Frank Lampard'ı, bonservis bedeli ödemeden transfer edebilmenin hesaplarını yapmaya başladı.
-SPORX DIŞ HABERLER- Serie A ekibi Napoli, Chelsea'nin sezon sonunda serbest kalacak orta saha oyuncusu Frank Lampard'ı kadrosuna katabilmek için devreye girdi. İtalyan gazetesi Corriere del Mezzogiorno'da çıkan haberde, eğer Londra kulübü oyuncuyla olan sözleşmesini yenilemezse, İtalyan ekibinin bu transferi noktalamak için girişimlerini hızlandıracağı belirtildi.
Serie A'da iki şampiyonluğu bulunan Napoli, Chelsea'nin ve İngiltere Milli Takımı'nın emektar yıldızını renklerine bağlayarak, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katıldığı takdirde, bonservisi elinde olan oyuncunun tecrübesinden faydalanmayı planlıyor.
Orta saha oyuncusunun kulübüyle sözleşme yenileyip yenilemeyeceğinin netleşmemesi, Lampard'ı İngiliz basınının manşetlerinden indirmiyor. Kulüp tarafından defalarca dile getirilmesine rağmen bu konu hakkında somut bir adımın atılmaması, 2001 yılından beri Londra kulübünün formasını giyen Lampard'ı belirsizliğe sürüklüyor.
NAPOLİ, LAMPARD'IN KARARINA GÖRE ADIM ATACAK
Chelsea orta sahasının merkez oyuncusu, bu sezon kulübüyle çıktığı 42 resmi maçta 18 gole imza attı. Yakın geçmişte Chelsea forması altındaki 200. resmi golünü kaydeden İngiliz futbolcunun Londra kulübündekş kariyerini noktalamadan önce son arzusu, mavi-beyazlıların en çok gol atan oyuncusu olarak tarihtekini yerini almak...
Napoli ise Jose Mourinho'nun Chelsea'ye dönme olasılığını göz önünde bulunduran Lampard'ın vereceği son karar öncesinde beklemeye geçti.