Napoli'den ayrıldı!
italya Serie A'da kötü günler geçiren Palermo, Napoli forması giyen tecrübeli defans oyuncusunu kadrosuna kattığını açıkladı.
italya Serie A'da kötü günler geçiren Palermo, Napoli forması giyen tecrübeli defans oyuncusunu kadrosuna kattığını açıkladı.
İtalya Serie A'da son sıralarda bulunan Palermo, Napoli'nin deneyimli defans oyuncusu Salvatore Aronica'yı kadrosuna kattı.
Sicilya ekibinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada tecrübeli savunmacının Haziran 2015'e kadar takımla sözleşme imzaladığı belirtildi.
Aronica'nın takım arkadaşları ile birlikte 30 Aralık'ta açlışmalara başlayacağı ve transfer ile ilgili basın toplantısının 2 Ocak'ta yapılacağı açıklandı.
34 yaşındaki futbolcu 2008 yılında transfer olduğu Napoli'den önce Juventus, Reggina, Crotone ve Fiorentina gibi takımların formasını giymişti.