Geri
İleri  

Orenga: "İlk maç dönüm noktasıydı"

Eurobasket 2013'te Hırvatistan karşısında bronz madalya mücadelesi verecek İspanya'nın başantrenörü Juan Orenga, rakiplerini değerlendirdi.

-SPORX DIŞ HABERLER- Slovenya'da düzenlenen 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Hırvatistan karşısında bronz madalya için ter dökecek İspanya'da Juan Orenga, maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

İspanya'nın başantrenörü Orenga, "Bogdanovic var ama Dontaye Draper, Luka Zoric, Ante Tomic, Damjan Rudez, hepsi şimdi çok daha iyi oynuyor. Bence ilk maç, onlar için dönüm noktasıydı. Oyunları büyüdü, 8 maç üst üste kazandılar. Daha iyi savunma yapıp, çok üst düzey bir basketbol oynadılar. Bogdanovic, hala belli durumlarda dengeyi sağlayabilen bir oyuncu, özellikle içeri girip sırtı dönük oynadığında ama Roko Leni Ukic de kırılma anlarında sorumluluğu üstleniyor" dedi.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator