Geri
İleri  

Pereira: "Eserinizle gurur duyun"

|| Son güncelleme

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, maç sonu oyuncularına: "Çok eleştirildik, zor günler geçirdik ama siz yılmadan çalışmaya devam edip bugünlere geldiniz. Ortaya çıkan bu tablo, sizin eseriniz... Eserinizle gurur duyun"

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın Akhisar'a kaybettiği haftada ayağına kadar gelen liderlik fırsatını kaçırmadı.

Trabzonspor'u 2-0'la geçip, hem 7 haftalık yenilmezliğini sürdüren hem de 6. haftada Beşiktaş'a kaybettiği liderliği geri alan sarı-lacivertli takımda, karşılaşma sonunda büyük sevinç yaşandı.

Teknik direktör Vitor Pereira, futbolcularını tebrik ederken, "13. hafta sonunda liderlik koltuğuna oturmak büyük bir başarı. Takım olarak çok eleştirildik, zor günler geçirdik. Ama siz hiçbir zaman çalışmayı bırakmadınız ve hep üzerine koyarak bugünlere geldiniz. Bu tablo sizin eseriniz... Eserinizle gurur duymalısınız. Bundan sonra bizi daha zor bir görev bekliyor. O da hep zirvede kalmak" diye konuştu.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator