Geri
İleri  

Pereira'dan Aziz Yıldırım cevabı!

|| Son güncelleme

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Celtic maçında başkan Aziz Yıldırım'ın oyuncu değişikliğiyle ilgili talimat verdiği yönündeki haberler üzerine konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, geride kalan hafta içi Celtic ile oynadıkları UEFA Avrupa Ligi maçında başkan Aziz Yıldırım'ın kulüp menajeri Hasan Çetinkaya'yı arayarak "Pereira, Ozan Tufan'ı oyuna alsın" şeklinde talimat verdiği haberiyle ilgili konuştu.

Pereira, konuyla ilgili sorulan soru üzerine hiçbir başkanın kendisine talimat vermeyeceğini ve böyle bir durum olması halinde nerede olursa olsun görevinden ayrılcağını açıkladı.

İşte Vitor Pereira'nın o açıklaması...

"Eğer bir gün bir başkan bana 'O oyuncu, bu oyuncu girsin' derse o oyuncu giremez. Kim olursa olsun, hiç kimse için böyle bir şey yapmam. Eğer böyle bir şey olursa çeker giderim."

İŞTE CELTIC MAÇINDA PEREIRA İLE AZİZ YILDIRIM ARASINDA "TALİMAT"
İDDİASINA NEDEN OLAN FOTOĞRAFLAR...







✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator