Geri
İleri  

PSV uzatmalarda Matavz ile güldü

Hollanda Kupası'nda Twente ile karşılaşan Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi PSV Eindhoven, normal süresi golsüz geçen maçta rakibini Matavz'ın uzatmalarda attığı gollerle geçti ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi PSV Eindhoven, Hollanda Kupası'nda Twente ile çeyrek finale yükselebilmek için karşı karşıya geldi.

De Grolsch Veste Stadı'nda oynanan müsabakanın normal süresi golsüz sona ererken, üç gole sahne olan uzatma dakikalarında PSV rakibini 2-1 ile geçti ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Normal sürede Twente'nin bir şutu direkten dönerken, maç boyunca rakip kaleyi 20 kez yoklayan PSV Eindoven, 101. dakikada Tim Matavz'ın attığı gol ile öne geçti. Ancak 110. dakikada hakem Twente lehine bir penaltıya hükmetti. Topun başına geçen Marc Janko, skora tekrar dengeyi getirse de, 114. dakikada Matavz bir kez daha sahneye çıktı. Matavz'ın bitime 6 dakika attığı gol maçın skorunu belirledi: 2-1

Ligdeki şampiyonluk adaylarından ikisinin karşı karşıya geldiği maçı 2-1 kazanan PSV, adını çeyrek finale yazdırırken rakibine de önemli bir mesaj vermiş oldu.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator