Geri
İleri  

Real Madrid Napoli maçi saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

|| Son güncelleme

Real Madrid Napoli maçı Şampiyonlar Ligi'nde beklenen mücadelelerden biri olarak dikkat çekiyor. Zorlu Real Madrid - Napoli maçının saati ve kanal bu haberde...

Real Madrid ile Napoli, Þampiyonlar Ligi'nde karþý karþýya geliyor. Ýspanya'da þampiyonluðun en büyük adayý Real Madrid, Ýtalyan rakibi Napoli'ni Santiago Bernabeu'da aðýrlayacak. Peki Real Madrid - Napoli maçý hangi kanalda yayýnlanacak?

Real Madrid - Napoli maçýný izlemek için Tivibuspor platformu gerekiyor. Real Madrid - Napoli karþýlaþmasýný saat 22:45'ten itibaren Tivibuspor3 kanalýndan canlý olarak izleyebilirsiniz.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
REAL MADRÝD - NAPOLÝ MAÇI BURADA, TIKLAYIN...

REAL MADRÝD MAÇI ÝÇÝN NAPOLÝ'YE DESTEK | Futbol dünyasýnýn sembol isimlerinden Arjantinli Diego Armando Maradona, UEFA Þampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçýnda Real Madrid ile deplasmanda karþýlaþacak Napoli'ye destek vermek için Madrid'e geldi.

Ýtalya'nýn Napoli takýmýnýn Madrid'de kampa girdiði otelde kalan Maradona'nýn yarýnki maçý Santiago Bernabeu Stadý'nýn tribünlerinden izleyeceði açýklandý.

Bu arada Ýspanyol basýnýnýn büyük ilgi gösterdiði Maradona, kaldýðý otele girip kendisine soru sormaya çalýþan bir Ýspanyol gazeteci ile tartýþtý. Ailesi ile yemeðe gideceði sýrada asansör önünde Ýspanyol gazeteci ile tartýþan Maradona, "Býrakýn da yemek yiyeyim. Odanýz yoksa bu otele giremezsiniz. Sizin burada odanýz yok, hemen oteli terk edin. Benim istediðim þekilde ailemle konuþma hakkým var." þeklinde konuþtu. Gazetecinin "Nasýlsýn? Yarýnki maçtan ne sonuç bekliyorsun?" þeklindeki sorularýný yanýtsýz býrakan Maradona, ayný basýn mensubunun mikrofona vurduðunu iddia etmesi üzerine "Eðer sana vurursam, seni parçalarým." karþýlýðýný verdi.

Napoli'de 1984-1991 yýllarýnda forma giyen efsanevi futbol adamý Maradona, bu dönemde Ýtalyan takýmýnýn kazandýðý 2 lig þampiyonluðu ile birer Ýtalya Kupasý, UEFA Kupasý ve Ýtalya Süper Kupasý'nda önemli pay sahibi olmuþtu.

Öte yandan Maradona'nýn Napoli'ye destek vermek için Madrid'e gelmesi basýn toplantýsýnda Real Madrid'in Fransýz teknik direktörü Zinedine Zidane ve Hýrvat futbolcu Luka Modric'e de soruldu.

Luka Modric, "Allah'a þükürler olsun ki yarýn Maradona oynamýyor." diyerek esprili bir cevap verirken, Zidane ise "14 yaþýndayken izleme þansý bulduðum Maradona'ya büyük saygý gösteriyorum ama yarýn beni endiþelendiren isimler Napoli'nin ileri üçlüsündeki Callejon, Insigne ve Mertens olacak. Bizim de iyi oyuncularýmýz var. Ýyi bir maç olacak. Zorlanacaðýz ama yarýnki maça hazýrýz." ifadelerini kullandý.



Çeyrek finale yükselen takýmlar, 7-8 Mart ve 14-15 Mart tarihlerindeki rövanþ karþýlaþmalarý sonunda belli olacak.

Tamamý TSÝ 22.45'te baþlayacak son 16 turu ilk maçlarýnýn programý þöyle:

15 Þubat:

Bayern Münih (Almanya) - Arsenal (Ýngiltere)
Real Madrid (Ýspanya) - Napoli (Ýtalya)

21 Þubat:

Bayer Leverkusen (Almanya) - Atletico Madrid (Ýspanya)
Manchester City (Ýngiltere) - Monaco (Fransa)

22 Þubat:

Porto (Portekiz) - Juventus (Ýtalya)
Sevilla (Ýspanya) - Leicester City (Ýngiltere)

REAL MADRÝD'E ÇILGIN TEKLÝF | Amerikan spor malzemeleri üreticisi Under Armour, Real Madrid'e dev bir teklif yaptý. Madrid merkezli spor gazetesi Marca'da yer alan habere göre; Under Armour, Real Madrid'e yýllýk 150 milyon euroluk bir teklif yaptý. adidas ile 2020'ye kadar sözleþmesi bulunan Real Madrid ise bu teklif sonrasý sözleþmeyi yeniden gözden geçirdiði, kulüp ile kurum arasýndaki dostluk iliþkilerini bozmaktan da kaçýndýklarý ifade edildi. Fakat, son 3 sezonda 2 kez UEFA Þampiyonlar Ligi'ni kazanan Real Madrid'in formasýnýn daha deðerli olduðuna inanan Florentino Perez'in bu rakamý daha da artýrmanýn yollarýný aradýðý yazýldý.

Under Armour'dan yetkililerin Madrid'de bulunduðu ve Real Madrid Baþkaný Florentino Perez ile sýcak temaslarýný sürdürdükleri bilgisi verildi. Florentino Perez'in Amerikalý þirket ile yaptýðý görüþmenin yanýsýra, nike ile de dirsek temasýnda olduðu iddiasý ortaya atýldý.

Þayet Real Madrid, Under Armour ile 150 milyon euroluk bu anlaþmayý imzalarsa, Barcelona'nýn 85 milyon euro ve bonuslar içeren Ýspanya için rekor olan sözleþmesini neredeyse ikiye katlamýþ olacak.

Under Armour, son yýllarda Stephen Curry, Tom Brady ve eþi Gisele Bündchen, Michael Phelps, Andy Murray ve Jordan Spieth gibi göz önündeki yýldýzlarýn sponsorluklarýný alarak sükse yapmýþtý. Under Armour, futbolda Tottenham'ýn da üreticiliðini üstlenmiþti.



Real Madrid ile Napoli, Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya geliyor. İspanya'da şampiyonluğun en büyük adayı Real Madrid, İtalyan rakibi Napoli'ni Santiago Bernabeu'da ağırlayacak. Peki Real Madrid - Napoli maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Real Madrid - Napoli maçını izlemek için Tivibuspor platformu gerekiyor. Real Madrid - Napoli karşılaşmasını saat 22:45'ten itibaren Tivibuspor3 kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

REAL MADRİD - NAPOLİ MAÇI BURADA, TIKLAYIN...

REAL MADRİD MAÇI İÇİN NAPOLİ'YE DESTEK | Futbol dünyasının sembol isimlerinden Arjantinli Diego Armando Maradona, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Real Madrid ile deplasmanda karşılaşacak Napoli'ye destek vermek için Madrid'e geldi.

İtalya'nın Napoli takımının Madrid'de kampa girdiği otelde kalan Maradona'nın yarınki maçı Santiago Bernabeu Stadı'nın tribünlerinden izleyeceği açıklandı.

Bu arada İspanyol basınının büyük ilgi gösterdiği Maradona, kaldığı otele girip kendisine soru sormaya çalışan bir İspanyol gazeteci ile tartıştı. Ailesi ile yemeğe gideceği sırada asansör önünde İspanyol gazeteci ile tartışan Maradona, "Bırakın da yemek yiyeyim. Odanız yoksa bu otele giremezsiniz. Sizin burada odanız yok, hemen oteli terk edin. Benim istediğim şekilde ailemle konuşma hakkım var." şeklinde konuştu. Gazetecinin "Nasılsın? Yarınki maçtan ne sonuç bekliyorsun?" şeklindeki sorularını yanıtsız bırakan Maradona, aynı basın mensubunun mikrofona vurduğunu iddia etmesi üzerine "Eğer sana vurursam, seni parçalarım." karşılığını verdi.

Napoli'de 1984-1991 yıllarında forma giyen efsanevi futbol adamı Maradona, bu dönemde İtalyan takımının kazandığı 2 lig şampiyonluğu ile birer İtalya Kupası, UEFA Kupası ve İtalya Süper Kupası'nda önemli pay sahibi olmuştu.

Öte yandan Maradona'nın Napoli'ye destek vermek için Madrid'e gelmesi basın toplantısında Real Madrid'in Fransız teknik direktörü Zinedine Zidane ve Hırvat futbolcu Luka Modric'e de soruldu.

Luka Modric, "Allah'a şükürler olsun ki yarın Maradona oynamıyor." diyerek esprili bir cevap verirken, Zidane ise "14 yaşındayken izleme şansı bulduğum Maradona'ya büyük saygı gösteriyorum ama yarın beni endişelendiren isimler Napoli'nin ileri üçlüsündeki Callejon, Insigne ve Mertens olacak. Bizim de iyi oyuncularımız var. İyi bir maç olacak. Zorlanacağız ama yarınki maça hazırız." ifadelerini kullandı.

Çeyrek finale yükselen takımlar, 7-8 Mart ve 14-15 Mart tarihlerindeki rövanş karşılaşmaları sonunda belli olacak.

Tamamı TSİ 22.45'te başlayacak son 16 turu ilk maçlarının programı şöyle:

15 Åžubat:

Bayern Münih (Almanya) - Arsenal (İngiltere)
Real Madrid (İspanya) - Napoli (İtalya)

21 Åžubat:

Bayer Leverkusen (Almanya) - Atletico Madrid (İspanya)
Manchester City (İngiltere) - Monaco (Fransa)

22 Åžubat:

Porto (Portekiz) - Juventus (İtalya)
Sevilla (İspanya) - Leicester City (İngiltere)

REAL MADRİD'E ÇILGIN TEKLİF | Amerikan spor malzemeleri üreticisi Under Armour, Real Madrid'e dev bir teklif yaptı. Madrid merkezli spor gazetesi Marca'da yer alan habere göre; Under Armour, Real Madrid'e yıllık 150 milyon euroluk bir teklif yaptı. adidas ile 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan Real Madrid ise bu teklif sonrası sözleşmeyi yeniden gözden geçirdiği, kulüp ile kurum arasındaki dostluk ilişkilerini bozmaktan da kaçındıkları ifade edildi. Fakat, son 3 sezonda 2 kez UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Real Madrid'in formasının daha değerli olduğuna inanan Florentino Perez'in bu rakamı daha da artırmanın yollarını aradığı yazıldı.

Under Armour'dan yetkililerin Madrid'de bulunduğu ve Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile sıcak temaslarını sürdürdükleri bilgisi verildi. Florentino Perez'in Amerikalı şirket ile yaptığı görüşmenin yanısıra, nike ile de dirsek temasında olduğu iddiası ortaya atıldı.

Şayet Real Madrid, Under Armour ile 150 milyon euroluk bu anlaşmayı imzalarsa, Barcelona'nın 85 milyon euro ve bonuslar içeren İspanya için rekor olan sözleşmesini neredeyse ikiye katlamış olacak.

Under Armour, son yıllarda Stephen Curry, Tom Brady ve eşi Gisele Bündchen, Michael Phelps, Andy Murray ve Jordan Spieth gibi göz önündeki yıldızların sponsorluklarını alarak sükse yapmıştı. Under Armour, futbolda Tottenham'ın da üreticiliğini üstlenmişti.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEÅžEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ÅžU ANDA BUNU KONUÅžUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator