Geri
İleri  

Rijkaard'ın eski yardımcısı istifa etti

Birleşik Arap Emirlikleri'nin El Ahli takımını çalıştıran Hollandalı Teknik Direktör Henk Ten Cate (55), takımının Asya Şampiyonlar Ligi'nde Katar'ın El Sadd takımına 5-0 yenilmesinin ardından istifa etti. Ten Cate, yaptığı açıklamada, ''Yenilgiden kendi adıma ve El Ahli kulübü adına utanç duyuyorum. Bu, teknik direktörlük hayatımın en kötü günü. Bu yüzden maçın ardından istifamı verdim'' dedi.

El Ahli kulubünün henüz istifasını kabul etmediği Ten Cate, ''Kararım kesin. Kaybetmekten nefret ediyorum. Bugün gördüklerim güzel şeyler değildi. Mücadele yoktu. Oyuncular birbirleri için savaşmadı. Birbirlerini kollamadı'' diye konuştu.

Yunanistan'ın Panathinaikos takımından geçen ay başında El Ahli'ye gelen Ten Cate, daha önce Hollanda'da NAC Breda ve Ajax'ı çalıştırmış, Barcelona'da Frank Rijkaard'ın, Chelsea'de de Avram Grant'in yardımcılığını yapmıştı.

✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator