Rolando Çizme'ye adım atmak üzere!
Portekiz Milli Takımı'nda da forma giyen Rolando'nun menajeri Serie A ekiplerinden Napoli ile anlaşmak üzere olduklarını açıkladı.
Portekiz Milli Takımı'nda da forma giyen Rolando'nun menajeri Serie A ekiplerinden Napoli ile anlaşmak üzere olduklarını açıkladı.
Porto'nun gözden çıkardığı ve zaman zaman ismi Fenerbahçe ile de anılan Portekizli defans oyuncusu Rolando, menajeri aracılığıyla Serie A ekiplerinden Napoli'de forma giymek istediğini söyledi.
Portekizli savunmacının menajeri Joao Jose Santos Cardoso da Silva, Corriere dello Sport'a yaptığı açıklamada kulüp başkanı Walter Mazzari ile de görüştüklerini doğrularken, "Napoli'yi ciddi şekilde düşünmeye başladık. Rolando burada oynamak için sabırsızlanıyor diyebilirim. Porto'dan sonra Napoli gibi bir kulüpte oynamak da Rolando için umut vaadeden bir durum olacak." dedi. İtalya'da yaygın olarak kullanılan üçlü savunmada daha önce oynamadığı için yapılacak eleştirileri de anlayışla karşıladıklarını belirten Joao Jose Santos Cardoso da Silva, "Bu Rolando gibi bir oyuncuya yapılabilecek bir eleştiri olamaz. O futbol için herşeyi yapabilecek durumda ve sisteme alışmak için de elinden geleni yapacaktır." ifadelerini kullandı.
Menajer Cardoso son olarak 1-2 sene önce 8-10 milyon euroya bitecek bir transferin şimdi ellerinde olmayan sebeplerden dolayı daha düşük maliyetlere bitebileceğini de sözlerine ekledi.
Sezon başında kulübüyle yaşadığı problemler nedeniyle sadece 1 maçta 4 dakika forma giyebilen Rolando, 2008-2009 yılından bu yana Porto'da forma giyiyor.