Geri
İleri  

Rusya'dan Sharapova iddiası! "Ocak'ta dönecek"

İki yıllık doping cezası bulunan Maria Sharapova için ülkesi Rusya'dan ilginç bir iddia ortaya atıldı.

SPORX DIŞ HABERLER- Yasaklı madde kullandığı gerekçesiyle iki yıl spordan men edilen Rus tenisçi Maria Sharapova'nın Ocak 2017'de kortlara döneceği iddia edildi.

İddianın sahibi, Rusya'da tenisin bir numaralı ismi, Rusya Tenis Federasyonu Başkanı Shamil Tarpishchev. Tarpishchev, yaptığı açıklamada; "Sharapova konusunda her şey Eylül ayında netleşecek. Ben CAS'ın cezayı indireceğini düşünüyorum. Bence Sharapova Ocak ayında yeniden kortlara dönecek." sözlerini kullandı.

Toplamda 5 kez grand slam kazanan ve kadın tenisinin en iyi raketleri arasında gösterilen Maria Sharapova, Ocak ayında düzenlenen Avustralya Açık'ta kanında yasaklı maddeler arasına eklenen 'meldonyum' bulunmasının ardından başlayan süreçle birlikte kortlardan uzak kaldı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator