Şenol Güneş: "Benfica maçına zor yetişeceğiz"
|| Son güncellemeBeşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Karabükspor karşısında aldıkları 3-1'lik galibiyetin ardından konuştu.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Karabükspor karşısında aldıkları 3-1'lik galibiyetin ardından konuştu.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Karabükspor karşısında aldıkları 3-1'lik galibiyetin ardından konuştu.
Beşiktaş'ın iyi bir kadroya sahip olduğunu vurgulayan Güneş, "Bugünkü atmosfer çok güzeldi ama bu yeni bir şey değil. Taraftarımız ile iyi bütünleşiyoruz. İyi oyuncularımız var, iyi takımımız. İzleyenler için iyi bir futbol izlettirdiğimizi düşünüyoruz. Daha iyisini yapabiliriz, buna çalışıyoruz. İlk 30 dakika çok baskılı oynadık, istediklerimizi yaptık ancak daha sonra biraz dikkat dağınıklığı ile sıkıntı yaşadık. Skor rahatlığı, düşünce dağınıklığını da beraberinde getirdi" dedi.
Benfica karşısında tabii ki farklı kadro olabilir, bütün oyuncularımı kullanmak istiyorum, oyuncularımızın burada olmasının sebebi de bu zaten. Kazansak da kaybetsek de işimizi iyi yapacağız. Bugün Cumartesi, yarın idman yapacağız ve yola çıkacağız. Bu maçı cuma günü oynamak isteme sebebimiz bu, Benfica maçına zor yetişeceğiz. Elimizde dinlenme süresini kullanan oyuncular var, bunları Benfica karşısında da kullanacağız" şeklinde konuştu.
"BENFICA VE KIEV, CUMA GÜNÜ OYNADI"
TFF'nin maç günü ile ilgili başvurularının olduğunu ifade eden Güneş, "TFF, Karabük'ün milli takımdan oyuncuları dönecek dedi, cuma günü oynayalım başvurumuzu kabul etmedi. Benfica ile Dynamo Kiev dün akşam oynadı. Hadi bizi dinlemiyorsunuz, dünyada örneklerine bir bakın"(Olcay sorusu üzerine) Niye bu kadar ısrar ediyorsunuz Olcay oynamasın diye? Haksızlık ediyorsunuz" dedi.