Geri
İleri  

Sepp Blatter'e büyük suçlama!

İsviçre'nin Zürih kentinde 29 Mayıs tarihinde yapılacak olan FIFA başkanlık seçimine hazırlanan ve halen başkan olan Sepp Blatter hakkında bir iddia geldi.

İsviçre'nin Zürih kentinde 29 Mayıs tarihinde yapılacak olan FIFA başkanlık seçimine hazırlanan ve halen başkan olan Sepp Blatter hakkında bir iddia ortaya atıldı.

İsviçre RTS devlet televizyonunda görevli gazeteci Jeremy Schaap, İsviçre'nin Forum Radyosu'nda hazırladığı programı dinleyicilere sunarken, "Blatter saygınlığını yitirdiğini, rüşvet, yolsuzluk ve eş dost kayırmak gibi suçları işlediğini ve bu suçlara da halen devam etmekte olduğunu dile getirirken, ilginç bir detayı da dinleyenleriyle paylaştı. Sepp Blatter'in 2011 yılından beri ABD'ye gidemediğini, sebep olarak da FBI'ın hakkında bir soruşturma açtığını ve bu soruşturma sebebinin de 2018 Dünya Kupası'nın Rusya'da oynanması ve 2022 Dünya Kupası'nın Katar'da yapılma organizasyonlarında kayırma, yolsuzluk ve rüşvet yaptığı olduğunu söyledi.

Şimdi bütün gözler Sepp Blatter'e çevrilmiş olup kendisinin bu konuda yapacağı açıklama kamuoyunda merakla beklenmektedir.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator