Sıtma hastalığı Toure'yi zorluyor
Dünya Kupası'nda Fildişi Sahilleri Milli Takımı kadrosunda yer alan Kolo Toure'nin sıtma hastalığı tecrübeli oyuncuyu zorluyor.
Dünya Kupası'nda Fildişi Sahilleri Milli Takımı kadrosunda yer alan Kolo Toure'nin sıtma hastalığı tecrübeli oyuncuyu zorluyor.
Dünya Kupası'nda Fildişi Sahilleri Milli Takımı kadrosunda yer alan Kolo Toure'nin sıtma hastalığı tecrübeli oyuncuyu zorluyor. Takımın Bosna ile oynayacağı hazırlık maçında yer alamayacağı ifade edilen 33 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki hafta takıma yeniden döneceği açıklandı.
Fildişi Sahilleri Milli Takımı Doktoru Cyrille Dah, yaptığı açıklamada, Toure'nin sadece dinlenmeye ihtiyacı olduğunu, Bosna karşılaşmasında yer alamayacağını; fakat önümüzdeki hafta idmanlara başlayacağını söyledi.
Öte yandan Fildişi takımında Didier Drogba'da Dünya Kupası'na hazır olmak için sıkı çalışıyor. Drogba, "İyi bir forma kavuşmak için kampta çok sıkı çalışıyorum" ifadelerini kullandı.
Fildişi Sahilleri, ikinci hazırlık maçını ise El Salvador ile çarşamba günü yapacak. Filler, Dünya Kupası'nda C Grubu'nda Kolombiya, Yunanistan ve Japonya ile mücadele verecek.