Geri
İleri  

Slaven Bilic'in Atiba Hutchinson ve Gökhan Töre tekliflerine Beşiktaş'tan ret!

|| Son güncelleme

Atiba Hutchinson ve Gökhan Töre'yi isteyen West Ham United'ın teklifi Beşiktaş'ı kesmedi: West Ham, Atiba Hutchinson için 3 milyon Euro, Gökhan Töre için de 8 milyon Euro önerdi. Beşiktaş ise bu rakamları çok düşük buldu.

Gelecek sezon mücadele edeceği UEFA Şampiyonlar Ligi için kadrosunu güçlendirmek adına çalışmalar yapan Beşiktaş, diğer taraftan da kadrosundaki futbolculara gelen teklifleri değerlendiriyor.

UEFA Mali Kontrol Komitesi ile yaptığı anlaşma gereği elde ettiği bonservis bedeli kadar transfere para harcayabilecek olan Beşiktaş'ın kapısını West Ham United iki oyuncu için çaldı.

Beşiktaş'ın eski çalıştırıcısı Slaven Bilic'in menajerliğini yaptığı İngiliz ekibi West Ham United, Beşiktaş'tan Atiba Hutchinson ve Gökhan Töre'yi istedi. Değerini bulan her oyuncuyu satma kararı alan ve uzun süredir bu politika ile ilerleyen Beşiktaş yönetimi, West Ham'ın her iki oyuncu için de önerdiği rakamları yetersiz buldu.

YENİ TEKLİF GELECEK

Premier Lig ekbi West Ham, Beşiktaş'ın şampiyonluğunda çok büyük katkısı bulunan Atiba için 3 milyon Euro, Beşiktaş'ın milli yıldızı Gökhan Töre için de 8 milyon Euro teklif etti. Beşiktaş yönetimi ise bu bonservis bedellerini çok düşük olarak değerlendirdi.

Beşiktaş'ta ret yanıtı alan Slaven Bilic, buna karşın pes etmiyor. Daha önce çalıştığı iki oyuncuyu kadrosunda görmek isteyen Bilic'in yeni bir teklifle kulübün kapısını çalacağı öğrenildi.

Öte yandan Beşiktaş yönetiminin de yıllık ücreti 1 milyon Euro olan Atiba'ya zam yapma hazırlığı içinde olduğu öne sürüldü.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator