Trabzonspor'a Batagov'dan müjdeli haber
Trabzonspor'da sakatlığı bulunan Arseniy Batagov'un beklenenden daha önce sahalara geri dönmesi planlanıyor.
Trabzonspor'da sakatlığı bulunan Arseniy Batagov'un beklenenden daha önce sahalara geri dönmesi planlanıyor.
Trabzonspor'un sol stoperdeki en güvenilir ismi Arseniy Batagov, geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru yaşadığı diz sakatlığının ardından ameliyat olmuştu.
Rehabilitasyon süreci devam eden ve takımla birlikte Avusturya kampında bulunan futbolcunun, beklenenden erken sahalara döneceği belirtildi. Ukraynalı yıldız, büyük ihtimalle Eylül ayının başında topla çalışmalara başlayacak. Sonrasında fiziksel yüklemeler yapılacak ve yavaş yavaş takıma katılacak.
Eylül-Ekim'deki birleşik Milli aranın yanı sıra Kasım ayında da bir Milli ara daha var. Dolayısıyla 25 yaşındaki oyuncunun kaçıracağı maç sayısı da çok fazla olmayacak.