Geri
İleri  

Trabzonspor'da transfer açıklaması: "Pazartesi günü belli olacak"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, santrfor ve 6 numara transferlerine ilişkin kararın teknik heyetin raporuyla pazartesi günü netleşeceğini açıkladı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Salah transferinin görüşme sürecine ve bordo-mavili kulübün yeni transfer planlamasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

TRANSFER KARARI PAZARTESİ GÜNÜ

Darwin Nunez, Alexander Sörloth, Omar Marmoush ve 6 numara transferleri hakkında konuşan Ertuğrul Doğan, şu ifadeleri kullandı:

"Şu an bir görüşmemiz yok. Pazartesi günü net bir karar vermiş olacağız. Salah'la beraber santrfor takviyesi yaptığımızda 6 numaraya yerli mi yapacağız, hocamız karar verecek. Hocamız bize pazartesi günü söyleyecek."

Trabzonspor'un santrfor ve 6 numara bölgelerine yönelik transfer planının, teknik direktörün vereceği karar doğrultusunda şekilleneceğini  ifade etti.  



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator